Tabelalar için yarın son gün

Tabelalar için yarın son gün
Büyükşehir Belediyesi ile alt belediyelerin birlikte yaptıkları ve Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından geçtiğimiz yıl kabul edilen yeni ilan reklam yönetmeliğinin uygulanması için verilen sürenin dolmasına az bir zaman kala...

Büyükşehir Belediyesi ile alt belediyelerin birlikte yaptıkları ve Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından geçtiğimiz yıl kabul edilen yeni ilan reklam yönetmeliğinin uygulanması için verilen sürenin dolmasına az bir zaman kala denetimler hızlanırken esnafta tabelalarını kaldırmayı sürdürüyor.
Bilindiği gibi Büyükşehir Belediyesi ile alt belediyelerin ekipleri önce esnafa tebligatta bulunmuşlar ve 30 Mayıs'a kadar ilan-reklam yönetmeliğine göre yeni düzenlemenin yapılmasını istemişlerdi. Esnafın büyük bir bölümü gerekli düzenlemeleri kendi rızasıyla yapmaya devam ediyor.
Verilen süre sonunda tabelalarla ilgili gerekli düzenleme yapılmaz ise belediye uygun olmayan tabelaları kendisi sökecek ve esnaftan da hem sökme parası hem de idari para cezası alacak.
Belediye yetkilileri esnafın zor durumda kalmaması için tebligatta belirtilen hususlara özellikle dikkat etmelerini bir kez daha hatırlattılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.