Tanıtım töreninde İktidar sözü!

Tanıtım töreninde İktidar sözü!
CHP Eskişehir İl Örgütü tarafından, “ Aday adayı tanıtım toplantısı” gerçekleşti. Mavi Ada’da gerçekleşen tanıtım toplantısında 23 aday adayı üçer dakikalık konuşma yaparak, adeta görücüye çıktı. Etkinliğe Büyükşehir...

CHP Eskişehir İl Örgütü tarafından, " Aday adayı tanıtım toplantısı" gerçekleşti. Mavi Ada'da gerçekleşen tanıtım toplantısında 23 aday adayı üçer dakikalık konuşma yaparak, adeta görücüye çıktı.
Etkinliğe Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ile ilçe belediye başkanları ile çok sayıda partili katıldı. Salonda yer yer izdiham yaşanırken, yer darlığından dolayı gerginlikler de oldu.
" HEDEFİMİZ İKTİDAR OLMAK!"
Toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Ardından CHP İl Başkanı Ersen Yeniceli partililere seslendi. CHP'nin dünyanın ve Türkiye'nin en köklü siyasi partisi olduğunu söyleyen Yeniceli, " Hedefimiz CHP'nin iktidarıdır" dedi.
Aydınlığa ve çağdaşlığa yürüyeceklerinin altını çizen Yeniceli, " Ülkemize temiz siyaseti getirinceye kadar, tek bir çocuğumuzun bile yatağa aç girmeyeceği ve yoksulluğun olmadığı bir Türkiye yaratmak için çalışacağız" ifadelerini kullandı.
Konuşmalarında yer yer AKP Hükümeti'ne de yüklenen Yeniceli, Türkiye'nin bir yol ayrımına geldiğini ve Başkanlık sisteminin getirilmek istendiğini iddia etti.
Yeniceli'nin konuşmalarının ardından aday adayları birer birer kürsüye çıkarak üçer dakikalık konuşma gerçekleştirdi. Hülya Akkoyun, Haydar Aras, Bülent Arıkan, Erdal Çakıcıer, Mehmet Emin Çakmak, Halik Çelik, Nihat Çuhadar, Ersin Ertürk, Erman Gölet, Yunus Emre Karabulut, Orhan Kesikoğlu, Azmi Kerman, Volkan Enver Kılıç, Adnan Özkan, Erol Özkan, Sinan Özkan, Muharrem Şenel, Metin Tomsuk, Gaye Usluer, Zeki Ünal, Muharrem Varlık, Ayten Yıldız ve Cemal Okan Yüksel'den oluşan 23 aday adayı kısaca kendilerini tanıttı.
" SİTEMKÂR KONUŞMA!"
Aday adaylarından en çok dikkat çeken konuşma Erman Gölet'inki oldu. 30 Mart yerel seçimlerinde Odunpazarı Belediye Başkanlığı'na aday adayı olan ve adaylığına kesin gözüyle bakılan Gölet'i sürpriz bir sonuç karşılamış ve Kazım Kurt aday olmuştu. 7 Haziran Genel seçimlerinde de ilk altıya girip giremeyeceği merakla beklenen Gölet, manidar bir konuşma gerçekleştirdi. Gölet, " Yıllarını CHP çatısı altında bu ülkenin varlığını, bütünlüğünü ve laik Cumhuriyet değerlerini savunmaya adamış bir yol arkadaşınızım. Bugün karşınıza milletvekili aday adayı olarak çıkmışsam bunu verdiğim mücadeleye karşılık bir hak olarak değil, gelinen bu noktada bir görev bildiğim içindir" dedi.
Eskişehir'in farklı olduğunun altını çizen Gölet, sitemkâr sözlerle konuşmasına devam etti. Gölet, " Sevgili yol arkadaşlarım kendimi en başa koyarak söylüyorum. Hiç kimsenin Eskişehir halkının umut ve beklentilerini ötelemeye, yok saymaya hakkı yoktur. Vekâlet ağır bir sorumluluktur. Kul hakkı içerir" dedi. Gölet'in konuşmalarını Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in de dikkatle izlediği görüldü.
Konuşmaların ardından hatıra fotoğrafı çektirilerek toplantı sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.