Tepebaşı'na Bozüyük Belediyesi'nden ziyaret

Tepebaşı’na Bozüyük Belediyesi’nden ziyaret
Engelli vatandaşlar için yaptığı hizmetler ve Engelliler Koordinasyon Merkezi çalışmalarından faydalanmak amacıyla Bozüyük Belediyesi yetkilileri Tepebaşı Belediyesi’ni ziyaret ettiler. Bozüyük Belediyesi Başkan Vekili ve meclis...

Engelli vatandaşlar için yaptığı hizmetler ve Engelliler Koordinasyon Merkezi çalışmalarından faydalanmak amacıyla Bozüyük Belediyesi yetkilileri Tepebaşı Belediyesi'ni ziyaret ettiler.
Bozüyük Belediyesi Başkan Vekili ve meclis üyesi Kadir ERİK, Bozüyük Zihinsel Engelliler Okul Müdürü Mehmet AL ve İlgi Sevgi Derneği Başkanı Ahmet KÖSE'den oluşan heyet yapılan çalışmalar hakkında Engelliler Koordinasyon Merkezi Başkanı İbrahim Sarıkaya ve birim Koordinatörü Merve Seda Baki'den bilgi aldılar. Tepebaşı Belediyesi'nin engelliler ile ilgili yaptığı çalışmaları başarılı bulan Bozüyük Belediyesi Başkan Vekili ve meclis üyesi Kadir ERİK, kendi ilçelerinde de bu çalışmaları örnek ve model alacaklarını, en kısa zamanda Bozüyük Belediyesi bünyesinde de engelliler alanında faaliyet gösteren bir birim açacaklarını söylediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.