TEPEBAŞI'NDAN DEV ORTAKLIK

TEPEBAŞI’NDAN DEV ORTAKLIK
Tepebaşı Belediyesi ile dünyanın en önemli teknoloji firmalarından olan Philips arasında önemli bir teknolojik iş birliği anlaşması imzalandı. Protokole göre Tepebaşı Belediyesi ve Philips Aydınlatma, belediyenin sorumluluk...

Tepebaşı Belediyesi ile dünyanın en önemli teknoloji firmalarından olan Philips arasında önemli bir teknolojik iş birliği anlaşması imzalandı.

Protokole göre Tepebaşı Belediyesi ve Philips Aydınlatma, belediyenin sorumluluk alanındaki enerji tüketiminin düşürülmesi konusunda stratejik ortaklık gerçekleştirecek. önümüzdeki üç yıl boyunca sürecek anlaşmanın herhangi bir maddi bağlayıcılığı bulunmuyor. Anlaşma Türkiye'de bir ilk niteliğinde.
Tepebaşı Belediyesi'nde düzenlenen törende protokolü, Tepebaşı Belediyesi adına Başkan Ahmet Ataç imzalarken Philips Lighting Aydınlatma Ticaret A.Ş. adına Philips Aydınlatma Türkiye CEO'su Göktuğ Gür imzaladı.
İmza töreni sırasında konuşan Başkan Ataç; “Bugün hem Eskişehir'de hem Türkiye'de bir ilk gerçekleşecek ve Dünya devi Philips ile Tepebaşı Belediyesi arasında bir protokol imzalanacak. Bunun ana mantığı etkin enerji kullanımı, sürdürebilir aydınlatma ve enerji tüketimi gibi önemli noktalarda yapılacak iş birliği. Bugün aramızda Philips Aydınlatma Türkiye CEO'su Göktuğ Gür var, Bu protokolün imzalanmasında çok büyük katkısı olan Selin Türkmenoğlu var. Tepebaşı Belediyesinin bugün yenilenebilir enerji konusunda Türkiye'de lider belediye olması neticesiyle hem vizyonu hem ilçenin bir marka haline gelmesi hem bu enerji ve çevre konusunda sürdürülebilir anlayışını Philips gibi bir dünya devinde dikkatini çektiği için bugün böyle bir partnerliğe karar verdik.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.