TEPEBAŞI'NIN SOKAK İFTARINDA 7 BİN KİŞİ

TEPEBAŞI’NIN SOKAK İFTARINDA 7 BİN KİŞİ
Ertuğrulgazi Mahallesi’nde NEO Plus Alışveriş Merkezi bahçesinde gerçekleştirilen iftarda yaklaşık 7 Bin kişi paylaşmanın mutluluğunu yaşadı. Tepebaşı Belediyesi Ramazan süresince yaklaşık 60 bin vatandaşla Ramazan bereketini...

Ertuğrulgazi Mahallesi'nde NEO Plus Alışveriş Merkezi bahçesinde gerçekleştirilen iftarda yaklaşık 7 Bin kişi paylaşmanın mutluluğunu yaşadı.
Tepebaşı Belediyesi Ramazan süresince yaklaşık 60 bin vatandaşla Ramazan bereketini paylaştı.
Tepebaşı Belediyesi paylaşmanın en güzel haliyle yaşandığı Ramazan sürecinde mahallelerde gerçekleştirdiği sokak iftarlarıyla vatandaşlarla buluşuyor. Ertuğrulgazi Mahallesi'nde NEO Plus Alışveriş Merkezi bahçesinde gerçekleştirilen iftarda yaklaşık 7 Bin kişi paylaşmanın mutluluğunu yaşadı. Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, CHP Parti Meclis Üyesi Prof. Dr. Gaye Usluer ve NEO Plus AVM Müdürü Mert Örücü vatandaşlarla bir araya gelerek İftar yaptı. NEO Plus AVM bahçesinde gerçekleştirilen iftar sonrasında Eskişehir'in önemli seslerinden Mesut Girgin ve Mine Sağlam birbirinden güzel şarkılarıyla unutulmaz bir gece yaşattı. Tepebaşı Belediyesi Temizlik İşçilerinden kurulu olan ritim orkestrası "EKO ŞOV" ise yeni repertuarlarıyla izleyicileri büyüledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.