TERÖRE KARŞI BİRLİK

TERÖRE KARŞI BİRLİK
Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Eskişehir Şubesi önderliğinde ve Sivil Toplum Kuruluşlarının desteği ile düzenlenecek olan "Teröre Karşı Elele" Mitingi 23 Haziran 2007 Cumartesi günü saat 14:00’de...

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Eskişehir Şubesi önderliğinde ve Sivil Toplum Kuruluşlarının desteği ile düzenlenecek olan "Teröre Karşı Elele" Mitingi 23 Haziran 2007 Cumartesi günü saat 14:00'de Vilayet Meydanı'nda yapılacak.
Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ile birlikte bir basın toplantısı düzenleyen T. Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı İmdat Özkan, son günlerde Türkiye Cumhuriyeti'nin birliğine ve bölünmez bütünlüğüne yönelen terör eylemlerinin giderek arttığını söyledi.
Çağdışı bir etnik ayrımcılığı dış güçlerin 'böl, parçala, yönet' politikasına malzeme yapan terör örgütünün, Türk Ulusu'nun huzuru ve vatanın bütünlüğü ile oynamak istediğini belirten Özkan, "Bu oyunu oynayanları ve Sevr'i yeniden hortlatmak isteyenleri Türk Ulusu çok iyi tanımaktadır. Terörün asıl kaynağı sömürgeci güçler ve onların işbirlikçileridir" dedi.
Eskişehir'de bulunan Sivil Toplum Kuruluşlarının bütün bu gelişmeleri üzüntü ve kaygı ile izlediğini dile getiren Özkan, "Vatan evlatlarının kutsal yurt savunması nedeni ile yaşamlarını kaybetmeleri yüreklerimizi yakmaktadır. Bu nedenle 23 Haziran 2007 Cumartesi günü saat 14:00'de Vilayet Meydanı'nda halkımızla buluşarak, 'Teröre Karşı Elele' vererek bir basın açıklaması yapılacaktır. Bu anlamlı toplantıya ülkemize ve ülke sorunlarına son derece duyarlı olan halkımız davet ediyoruz. Ülke bütünlüğüne yönelen bölücü teröre karşı haklı savaşımız, 'son terörist' yok oluncaya kadar, ulusuyla, silahlı kuvvetleriyle, tüm güvenlik birimleri ile kararlılıkla sürecektir. Bu ve benzeri hain eylemleri planlayanlar hak ettikleri dersi alacaklardır" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.