Tezgahların tadı tuzu yok

Tezgahların tadı tuzu yok
Ekonomide yaşananlar nedeniyle alım gücü tükenen vatandaşlar bütçelerine en uygun olanları seçiyor. Alışveriş merkezlerinin kente arka arkaya gelmesiyle, buralara akın eden vatandaşlar, küçük esnafların da zor durumda kalmasına...

Ekonomide yaşananlar nedeniyle alım gücü tükenen vatandaşlar bütçelerine en uygun olanları seçiyor. Alışveriş merkezlerinin kente arka arkaya gelmesiyle, buralara akın eden vatandaşlar, küçük esnafların da zor durumda kalmasına neden oluyor. Rekabet gücü dolayısı ile fiyatlarında oldukça süyük indirimler yapabilen dev mağazalar, kent merkezindeki esnafları da etkilemeye başladı.
Bunun yanında zaten var olan sıkıntılar ve ağır vergi yükü nedeniyle zor günler yaşayan esnaf birde bunun şokunu yaşamaya başladı.
Güçleri nispetinde indirim yapabilen küçük esnafların tezgahları bile boşaldı. Özellikle hafta için ucuz tezgahların bile artık tadı kaçtı.
Küçük ve dar gelirli esnaflar bu duruma çare ararken, esnaf odaları yetkilileri ise kent yöneticilerinin bu işe el atmalarını istiyorlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.