Trafoyu inceleyeceğiz

Trafoyu inceleyeceğiz
Tepebaşı Belediyesi’nin Mart ayı meclis toplantıları dün gerçekleştirilen oturumla sona erdi. Tepebaşı Belediye Başkanı Tacettin Sarıoğlu başkanlığında yapılan toplantıda Aşağısögütönü, Zincirlikuyu ve Uluönder mahallelerinde...

Tepebaşı Belediyesi'nin Mart ayı meclis toplantıları dün gerçekleştirilen oturumla sona erdi. Tepebaşı Belediye Başkanı Tacettin Sarıoğlu başkanlığında yapılan toplantıda Aşağısögütönü, Zincirlikuyu ve Uluönder mahallelerinde plan tadilatı yapılması ile ilgili hazırlanan İmar ve Komisyon raporları görüşüldü.
Toplantı sonunda gündem dışı söz alan DSP Grup Başkanı Jale Nur Süllü, mecliste alınan karalar doğrultusunda imar plan tadilatlarının uygulanması gerektiğini belirterek: " Kanatlı alışveriş merkezi bölgesinin arkasındaki yeşil alanda mecliste geçirilen karar dışında bir uygulama yapılmaktadır" dedi.
Başkan Sarıoğlu da .bu konuda kendisine bilgi iletildiğini ve gerekli çalışmaları yapacaklarını belirterek: " mecliste alınan karar dışında bir uygulamanın yapıldığını arkadaşlarım bana iletti. Tedbirleri elbette alacağız. Mecliste aldığımız kararda trafonun yer altına alınması ve sadece giriş-çıkışlar için bir kapı bırakılması şeklindeydi. Proje bizim dediğimiz gibi olmamıştır. İmar planına uygun hale getirilmesi için girişimlerde bulunacağız ve konunun üzerine gidilecek" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.