Tuncelililer Dernek Başkanı'ndan Burhan Sakallı ziyareti

Tuncelililer Dernek Başkanı’ndan Burhan Sakallı ziyareti
Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, Eskişehir Tunceliler Derneği Başkanı Gülsüm Yıldız’ı makamında kabul etti.Karşılıklı fikir alış verişinin bulunulduğu ziyarette Başkan Sakallı’ya sivil toplum kuruluşlarına...

Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, Eskişehir Tunceliler Derneği Başkanı Gülsüm Yıldız'ı makamında kabul etti.
Karşılıklı fikir alış verişinin bulunulduğu ziyarette Başkan Sakallı'ya sivil toplum kuruluşlarına verdiği destekten dolayı teşekkür eden Dernek Başkanı Gülsüm Yıldız,"Belediye Başkanımıza Derneğimize ve bizlere verdiği destekler için teşekkür ediyorum. Göreve geldiğimiz günden itibaren isteklerimiz konusunda bizleri her zaman dinledi. Eskişehir'de yaşayan Tuncelililer olarak derdimizi anlatabilecek, sıkıntılarımıza ortak olabilecek yöneticilerimiz olması bizleri mutlu ediyor" dedi.
Eskişehir Tunceliler Derneği Başkanı Gülsüm Yıldız'ı makamında kabul eden Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı ise yaptığı konuşmada,"Belediyemiz sivil toplum kuruluşları ile her zaman yakın ilişkiler içerisinde oldu. Vatandaşlarımızın bir çatı altında buluştuğu, ortak projeler ürettiği kurumlara kayıtsız kalmak, onları yokmuş gibi saymak Ülkemize yapılan en büyük haksızlıkların başında gelir. Demokrasi anlayışının olmazsa olmaz kavramları arasında yer alan çok sesliliğe ev sahipliği yapan sivil toplum kuruluşlarını dinlemek, ortak projeler üretmek göreve geldiğimiz günden beri prensibimiz haline geldi. Bu prensip içerisinde Eskişehir'de yaşayan Tuncelililerin bizimle birlikte olması bizleri mutlu ediyor. Ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyor; şahsınızda dernek üyelerinize selamlarımı iletiyorum" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.