Ünal, "Bu işi daha iyi yaparız iddiasındayız"

Ünal, “Bu işi daha  iyi yaparız iddiasındayız”
DP İl Başkanı Fevzi Yalçın ve milletvekili adayları Orhan Kesikoğlu, Halil Ünal, Tahir Üsküdar ve Birol Kara gazetemize bir nezaket ziyaretinde bulundular.Gazete yöneticileri ile görüşen DP’li adaylar, "Göreve geldiğimizde bu...

DP İl Başkanı Fevzi Yalçın ve milletvekili adayları Orhan Kesikoğlu, Halil Ünal, Tahir Üsküdar ve Birol Kara gazetemize bir nezaket ziyaretinde bulundular.
Gazete yöneticileri ile görüşen DP'li adaylar, "Göreve geldiğimizde bu kente büyük hizmetler yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın" dediler.
Vatandaşın seçimlerde kararını çok iyi vermesi gerektiğinin de altını çizen DP'liler; "Kaos ortada. Şu an mecliste olan iki parti uzlaşma sağlayamayıp, ülkeyi darboğaza soktular. Eğer aynı sonuç yine ortaya çıkarsa ülke karanlık günlere sürüklenir. Bu yüzden vatandaş bizleri parlamentoya sokmak durumunda" dediler.
Demokrat Partili adaylar ayrıca uzlaşmacı yapılarıyla, meclisin düzenli çalışmasında büyük gayret göstereceklerini iddia ederek; "Ülkede istikrar şart. Denge unsurunu sağlayacak, uzlaşmacı bir partiyiz. Bu yapımızla insanlarımızın uzun yıllardır çektikleri çilenin sona ermesi için çalışacağız" dediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.