Üniversite mezunlarına iş imkanı yolu

Üniversite mezunlarına iş imkanı yolu
Üniversite mezunlarına yeni iş imkânı sağlayan ve Türkiye’de 50.000 kişinin istihdam edileceği "Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı" kurslarına yoğun ilgi devam ediyor.Eskişehir ‘de tek olan ve Bursa’da da eğitim merkezleri...

Üniversite mezunlarına yeni iş imkânı sağlayan ve Türkiye'de 50.000 kişinin istihdam edileceği "Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı" kurslarına yoğun ilgi devam ediyor.

Eskişehir 'de tek olan ve Bursa'da da eğitim merkezleri olan Aspir Eğitim Kurumlarındaki kurs hakkında bilgi veren ilk kursiyerlerden Ziya Talaz:
"Avrupa Birliği'ne uyum sürecine bağlı olarak, Tehlikeli Madde taşımacılığında ADR standartlarına uygunluk ve denetim anlamında, ülkemizde bilgili ve kaliteli danışmanlar olarak hizmet verecek olmanın onurunu yaşıyoruz. Ankara'dan gelen eğiticilerden aldığımız eğitimler çok verimli ve yararlı oluyor. Ulaştırma Bakanlığı'nın yapacağı sınavda başarılı olanlar, TMGD danışmanlık belgesine sahip olacaklar ve ilgili yönetmelik gereği 30.06.2015'ten itibaren, tehlikeli madde üreten, depolayan, gönderen ve taşıyan işyerlerinde yasal zorunluluk olarak istihdam edilmeye başlanacak. İş arayan tüm üniversite mezunlarına bu kursu tavsiye ediyorum." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.