ÜST YAPIDA HEDEF SORUNSUZ ULAŞIM

ÜST YAPIDA HEDEF SORUNSUZ ULAŞIM
Sorunsuz bir ulaşım için üstyapı çalışmalarını planlı bir şekilde sürdüren Odunpazarı Belediyesi 42 mahalleyi cadde cadde sokak sokak tarayarak, sorunlu bölgelere anında müdahale ediyor. Gerçekleştirilen kapsamlı denetimler,...

Sorunsuz bir ulaşım için üstyapı çalışmalarını planlı bir şekilde sürdüren Odunpazarı Belediyesi 42 mahalleyi cadde cadde sokak sokak tarayarak, sorunlu bölgelere anında müdahale ediyor.
Gerçekleştirilen kapsamlı denetimler, mahalle muhtarları ve vatandaşlardan gelen şikayetler sonucu tespit edilen sorunlu bölgeler, modern donanıma sahip araçlarla gerçekleştirilen hızlı müdahalelerle sorunsuz bir yapıya bürünüyor.
Bu sayede vatandaşların ulaşımda yaşadığı sıkıntılara son veren Odunpazarı Belediyesi büyük takdir kazanıyor.
Gerçekleştirilen çalışmalarla Odunpazarı Bölgesinde sorunsuz bir ulaşım için büyük aşama kaydettiklerini ifade eden belediye yetkilileri konu ile ilgili olarak yaptıkları yazılı açıklamada; üst yapı ile ilgili sorunların giderilmesinde gerçekleştirilen denetimlerin ve hızlı müdahalelerin önemine değinerek, büyük bir ciddiyetle gerçekleştirilen üst yapı çalışmalarında hedeflerinin sorunsuz bir ulaşım sağlamak olduğunu vurguladılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.