Üzeri açık tehlike saçan rögarlar kapatıldı

Üzeri açık tehlike saçan rögarlar kapatıldı
Gazeteniz İstikbal’in önceki gün manşetten yayınladığı “Birilerinin ölmesi mi lazım” başlıklı haber Büyükşehir Belediyesi ESKİ Genel Müdürlüğünü harekete geçirdi.Gazetemizde çıkan haber üzerine harekete geçen ESKİ...

Gazeteniz İstikbal'in önceki gün manşetten yayınladığı "Birilerinin ölmesi mi lazım" başlıklı haber Büyükşehir Belediyesi ESKİ Genel Müdürlüğünü harekete geçirdi.
Gazetemizde çıkan haber üzerine harekete geçen ESKİ Genel Müdürlüğü ölüm tehlikesi saçan rögarları beton kapaklarla kapattı.
ESKİ'ye bağlı su ve kanal işletme daire başkanlığı İstikbal'in haberinden yola çıkarak Savtekin Caddesi üzerinde bulunan ve üzerleri açık olan iki ayrı rögarı kapatarak tehlikeyi önlemiş oldu.
Gazetemize gelen ihbarlar üzerine haberi doğrulayan bir habercilik olayına daha imza atan gazeteniz ESKİ yetkililerinin de görevini böylelikle hatırlatmış odu.
İstanbul'da yaşanan ve Dilara Dumrul isimli küçük kızın ölümü ile sonuçlanan olayı kamuoyuna hatırlatarak doğru ve dürüst habercilik ilkesini sergileyen gazeteniz Eskişehir'de de olası bir rögar olayını önlemiş oldu.
Rögarların kapatılması vatandaşlar üzerindeki korkuyu da ortadan kaldırdı.
Çıkan haberden sonra rögarların kapatılmasını gören Eskişehirliler "Siz üzerinize düşen gazetecilik görevini en iyi şekilde yerine getirdiniz. Demek ki yazınca oluyormuş diyerek gazetemize teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.