"Vatandaş bilinçli alış veriş yapmalı"

“Vatandaş bilinçli alış veriş yapmalı”
Eskişehir’de açılan büyük alışveriş merkezlerinin halkın ilgisini çektiğini ve insanlarda alışveriş yapma iştahını kabarttığını anlatan Birsen, “bu alışveriş merkezlerinin temel düşüncesi zaten insanları para harcamaya...

Eskişehir'de açılan büyük alışveriş merkezlerinin halkın ilgisini çektiğini ve insanlarda alışveriş yapma iştahını kabarttığını anlatan Birsen, "bu alışveriş merkezlerinin temel düşüncesi zaten insanları para harcamaya teşvik etmek. Halkımız hem kendi aile ekonomilerini zora sokmamak hem de ülke ekonomisine yük getirmemeleri ve gereksiz tüketim savurganlığından kaçınmaları gerekmektedir" dedi.
Yeni açılan alışveriş merkezlerinde satılan şeylerin zaten yıllardır Eskişehir'deki esnaf tarafından satıldığını anlatan Ekrem Birsen, "önemli olan halkımızın bilinçli tüketici olmasıdır. Alışveriş yaparken mantıklı ve bilinçli seçimler yapmalıdır. Ucuz diye gereksiz yere alışveriş yapılmamalı, ortamın ışıltılı ve aldatıcı görüntülere inanıp bilinçsiz ve gereksiz tüketim çılgınlığına kapılmamalılar" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.