Verem taramaları sürüyor

Verem taramaları sürüyor
Sağlık Müdürlüğü tarafından tüm il çapında verem tarama çalışmaları devam ediyor. Konuyla ilgili Sağlık Müdür V. Dr. Kadir Demirel şu bilgileri verdi; "Günyüzü merkez, kasaba ve tüm köylerinin içinde olduğu bu bölgenin...

Sağlık Müdürlüğü tarafından tüm il çapında verem tarama çalışmaları devam ediyor. Konuyla ilgili Sağlık Müdür V. Dr. Kadir Demirel şu bilgileri verdi; "Günyüzü merkez, kasaba ve tüm köylerinin içinde olduğu bu bölgenin taramalarını bitirmek üzereyiz. Şu ana kadar 2. bin 161 kişi taramalardan geçirildi. Daha sonra Han ilçesi ve köylerine yönelik taramalarımız devam edecektir.
Verem taramalarımızda aynı zamanda engelli, yatalak, felçli, kanser ve guatr gibi rahatsızlığı bulunan vatandaşlarımızın da kayıtları yapılıyor. Yaptığımız bu kayıtlar, ileri tarihlerde üreteceğimiz yeni proje çalışmalarına ışık tutması bakımından çok önemlidir. Vatandaşlarımız tarama ekibimize anlayış ve kolaylık sağlamaktadırlar. Bu da çalışmaların hızını artırmaktadır. Bu bakımdan vatandaşlarımıza teşekkür ederim"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.