Vergi Sarayı için ilk adım atılıyor

Vergi Sarayı için ilk adım atılıyor
Eskişehir Vergi Dairesi Başkanlığı’nın şimdiki Ticaret Borsası yanındaki Hayvan Pazarı olarak bilinen arazi üzerinde yapılacak olan Hizmet Binasının Proje İhalesi tamamlandı.Bu konuda bir açıklama yapan Vergi Dairesi Başkanı...

Eskişehir Vergi Dairesi Başkanlığı'nın şimdiki Ticaret Borsası yanındaki Hayvan Pazarı olarak bilinen arazi üzerinde yapılacak olan Hizmet Binasının Proje İhalesi tamamlandı.
Bu konuda bir açıklama yapan Vergi Dairesi Başkanı Fethi Aygün: "Başkanlığımıza tahsisli bulunan 30.000 m2 alan üzerinde yapılacak olan Eskişehir Vergi Dairesi Başkanlığı Hizmet Binası Proje ihalesinin tamamlandığını" söyledi.
Aygün, 30.000 m2 alan üzerinde yaklaşık 22.000 m2 kapalı alana sahip olarak kurulması planlanan Eskişehir Vergi Dairesi Hizmet Binası, Sosyal Tesis ve Hacizli Mallar Deposu Binası Yapım İşine Ait Zemin Etüdü ve Etüt-Proje Hizmet Alım İhalesi'nin sonuçlandığını belirtti.
Eskişehir' de yaklaşık 40 bin Gelir ve Kurumlar Vergisi, 150 bin de Motorlu Taşıtlar Vergisi mükellefi bulunduğuna dikkat çeken Başkan Aygün, "İkinci derece deprem bölgesinde bulunan şehrimizdeki mükelleflerimize hizmet vermekte olan şu anki vergi dairelerinin yapılan tespitler sonucunda birinin taşıyıcı kolonlarının patlak, diğerinin de zemininin çürük olduğunun anlaşıldığını, söz konusu binaların deprem güçlendirmesinin ekonomik ve sağlıklı olmayacağının anlaşılması üzerine de yeni bir bina yapılmasına karar verildi" diye konuştu. Başkan Aygün ayrıca yeni binanın tamamlanmasıyla birlikte tüm vergi dairelerinin bu binada hizmet vereceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.