Yabancı öğretmenler Eskişehir'e konuk oldu

Yabancı öğretmenler Eskişehir’e konuk oldu
Mustafa Kemal Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi eğitimcileri geçtiğimiz eğitim öğretim yılı içerisinde "Common Values with Manga" isimli uluslararası eTwinning Projesi yürüterek değerlerimiz üzerine  kültürlerarası...

Mustafa Kemal Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi eğitimcileri geçtiğimiz eğitim öğretim yılı içerisinde "Common Values with Manga" isimli uluslararası eTwinning Projesi yürüterek değerlerimiz üzerine  kültürlerarası online paylaşımlarda bulundular.


 


 2019-2020 eğitim öğretim yılında da konu ile ilgili bir adım daha atarak İngilizce öğretmeni Şeyda Şerbetçioğlu koordinatörlüğünde Erasmus plus Okullar Arası Değişim Ortaklıkları kapsamındaki" European Values with Manga" isimli projeleri Türkiye Ulusal Ajansı tarafından hibe almaya hak kazandı.


Bu kapsamda, Mustafa Kemal Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi; Yunanistan, Romanya, İngiltere, Portekiz ve Eskişehir Anadolu Lisesi öğretmenlerini ağırlıyor.


 Hafta boyunca eTwinning, web2 araçları ve animasyon eğitimi alacak olan ekip, bunun yanı sıra Türk kültürünü yakından tanıma fırsatı bulacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.