
Ne istiyorsan aç söyle
Acilen komisyon falan kurulmalı.
Okurumuz salgın nedeniyle çok mağdur olan kesimlerin bulunduğunu söyledi.
örneğin internet kafeler, servisçiler, kırtasiyecileri, okul kantincileri, kahvehaneler, çay ocakları, sürücü kursları gibi sektörlerin salgın başladığı günden bu yana çok zor durumda olduğunu ve para kazanamadıklarını belirten okurumuz, bu sektörlere devlet yardımlarının yapılması gerektiğini söyledi.
Elbette bütün sektörlerin salgın yüzünden sıkıntıya düştüğünü söyleyen ama özellikle küçük esnafın daha çok mağdur olduğunu dile getiren okurumuz ”Devletin bu mağdur olan kesimlere acilen yardımda bulunması lazım. Bunun içinde nasıl olur bilemiyorum ama acilen komisyonları kurulmalı. Kurulacak olan komisyonlar öncelikle mağduriyeti daha fazla yaşayan kesimleri tespit edip bu kesimlerde çalışan insanlara yardımda bulunulması için gerekli altyapı hazırlıkları ne oluşturmalı. Aksi taktirde pek çok kesim ve bu kesimde çalışan insanlar bu işleri artık yapamaz hale gelecekler. “Dedi.
Okurumuzun öncelik sırasına göre mağdur edilen kesimlerin belirlenmesi ve bu kesimlere acilen yardım yapılması ile ilgili bize iletti görüşleri aynen köşemize alıyor ve konuyu ilgililerin bilgisine sunuyoruz.