Okurumuz Tramvay güzergâhına araçların girişinin yasak olduğunu söyledi.
Ama, buna rağmen birçok aracın tramvay güzergahı içine girdiğini belirten okurumuz, bununla ilgili olarak bir de cep telefonu ile güzergaha giren bir aracın fotoğrafını çekip yollamış.
Bu araçların niçin güzergâh içine girdiğini, yasak olmasına rağmen güzergah içine giren ve güzergah boyunca seyreden araçlara niçin müdahale edilmediğini soruyor.
İtfaiye ve Ambulans gibi araçların tramvay güzergâhına girmelerinin normal olduğunu söyleyen okurumuz “bunun dışındaki araçların güzergâh içinde dolaşmaları hiç iyi bir durum değil. Hem Tramvay hem de yayalar için büyük tehlike oluşturuyorlar” dedi.
Okurumuzun konu ile ilgili olarak söylediklerini, çektiği fotoğraf ile birlikte yayınlıyoruz.
Umarız ilgililer konu ile ilgili ne gerekiyorsa yapar.
Eskişehir haberleri, Eskişehir gazeteleri, Eskişehirspor haberleri, Eskişehir asayiş haberleri, Eskişehir siyaset, Eskişehir belediyeleri, Son dakika Eskişehir haberleri, Eskişehir son dakika, Eskişehirspor son dakika