Meserret İnal okul velisi okuyucumuz aradı.
yılsonu gösterisi için 3 ayrı grup önerisi sunmuşlar okuldan.
Her grup için aylık olarak paralar ödemişler.
Bir de bunun üzerine kıyafet parası ödemek durumunda kalmışlar.
Şimdi de okuldan gösteri parası istiyorlarmış.
"Eğer gösteri parası verilmez ise çocuklarınız gösteriye çıkamazlar" deniliyormuş.
Bunun resmen tehdit olduğunu söylüyor öğrenci velisi okurumuz.
Burasının devlet okulu olduğunu hatırlatıp "Böyle bir şey görmedim. Özel okullarda bile bu denli para istenilmiyor. Vermezseniz gösteri mösteri yşok deniliyor.
Böyle bir şey olabilir mi? Bakın yıl sonu geldi. Hiç kimse velilerden istenilen bu paranın olup olmadığını sorgulamıyor. Artık iş resmen sorma ver parasına dönmüş" diyor.
Bu durumun düzeltilmesini ve velilerden alınan paralara artık bir son verilmesi gerektiğini söyleyen okurumuzun konuya ilişkin olarak söylediklerini aynen aktarıyor ve konuyu da ilgililerin bilgisine sunuyoruz.
Eskişehir haberleri, Eskişehir gazeteleri, Eskişehirspor haberleri, Eskişehir asayiş haberleri, Eskişehir siyaset, Eskişehir belediyeleri, Son dakika Eskişehir haberleri, Eskişehir son dakika, Eskişehirspor son dakika