Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Bazı yerler hassasiyet içinde, bazıları da umursamıyor...



Okurumuz önceki gün iki mekana gitmiş.
Birinin bir market diğerinin ise bir akaryakıt istasyonu olduğunu söyledi.
Markette, market görevlilerinin maske takmayan müşterileri uyardığını, maskesi olmayan müşterileri içeriye dahi almadığını söyleyen okurumuz "Bu durum benim çok hoşuma gitti. En azından salgın tedbirlerine karşı hassasiyet sahibi olduklarını gördüm" dedi.
Akaryakıt istasyonunda ise, müşterilerin market kısmına maskesiz girdiğini ve görevlilerin bu duruma müdahale etmediğini söyleyen, hatta markette çalışan iki görevlinin bile maske takmadığını ifade eden okurumuz "Bu da bana çok garip geldi. Bir tarafta salgın tehlikesinin varlığını anlarken, diğer mekanda sanki salgın bitmiş gibi bir algı ortaya çıkıyordu" dedi.
Aslında bütün mekanların aynı hassasiyet içinde salgın tedbirlerinin uygulanması için çaba sarf etmesi gerektiğini sözlerine ekleyen okurumuzun konuya ilişkin söylediklerini aynen aktarıyor ve konuyu ilgilenenlerin bilgisine sunuyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi