Gazetemize ulaşan bir okurumuz, Atatürk Lisesi’nden karşıya geçmek isterken belediye otobüsünün yaya yolunu işgal ederek ışıkta durduğunu bildirdi.
Okurumuz, “Dün akşam Atatürk Lisesi’nden karşıya geçmek isterken araçlara kırmızı ışık yandı ve belediye otobüsü tam yaya yolunu kapadı, hatta geçti. Ben dolanarak karşıya geçebildim. Geçerken de ‘burada durulur mu? Yasak’ diye söyleniyordum. Şoför de duyunca ‘Burada beklenir mi diye mi sordunuz’ diye bir şeyler söyledi. Bana cevap vermesi de bir garip, hiç mi trafik kuralı bilgisi yok yola çıkan insanlarımızın anlamıyorum. Bu konularda daha dikkatli olmaları lazım’ dedi.
Eskişehir haberleri, Eskişehir gazeteleri, Eskişehirspor haberleri, Eskişehir asayiş haberleri, Eskişehir siyaset, Eskişehir belediyeleri, Son dakika Eskişehir haberleri, Eskişehir son dakika, Eskişehirspor son dakika