Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Biz kapatıyoruz onlar gece yarısına kadar açık.

Okurumuz Eskişehir’de içkili mekan sahibi olduğunu söyledi.


Kademeli serbestleşme kararları çerçevesinde uzun bir aradan sonra iş yerini Aştığını söyleyen okurumuz ne yazıkki saat sınırlaması nedeniyle işlerin umduğu gibi olmadığını söyledi.


Alınan kararlar gereği kendilerine belirli 1 saat dilimi tanındığını söyleyen ve bu saat dilimine uymak zorunda olduklarını ifade eden okurumuz” ne yazıkki alınan kararlar çerçevesinde iş yerimizi akşam saatlerinde kapatmak durumunda kalıyoruz. Durum böyle olunca müşteride gelmiyor. Zaten bizim işlerimiz akşam vakti müşterilerin gelmesi ile başlardı. Ama saat sınırlaması nedeniyle akşam kapatacağımız için müşterilerde bizi tercih etmiyor. Ama biz akşam saatlerinde işyerlerimizi kapatırken özellikle otellerin restoranları gece belirli 1 saate kadar açık kalıyor. Otel restaurantlarına gelen insanları otelde kalmış gibi Gösteriyorlar. Böylece işi kitabına uyduruyorlar. Kısacası biz iş yerlerimizi akşam saatlerinde kapatırken otel restoranları gece geç saatlere kadar açık kalıyor ve para kazanıyor. Biz ise her geçen gün daha da kötüye gidiyoruz ve cepten yemek zorunda kalıyoruz. Bu büyük bir adaletsizlik.”Dedi.


Bu şartlarda otel restoranlarıyla rekabet edemez hale geldiklerini sözlerine ekleyen okurumuzun konuya ilişkin olarak söylediklerini aynen yayınlıyor ve konuyu ilgililerin bilgisine sunuyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi