Okurumuz, tesadüf müdür bilemediğini söyleyerek başladı konuşmaya.
özellikle Şahin ve benzeri eski marka otomobillerle gençlerin adeta trafik terörü estirdiğini söyledi.
Araçlar eski olduğu için çok ucuza alınabildiğini, bu araçların içine doluşan gençlerin, araçları bir hayli tehlikeli kullandığına bir çok ker8eler denk geldiğini belirten okurumuz,bu tür eski araçların takibe alınmasını ve etrafa da tehlike saçmasının önüne geçilmesi gerektiğini söyledi.
Şehir merkezinde bu eski araçlarla yapılan hız ve benzeri tehlikeli kullanımın özellikle yayalar için büyük tehlike arz ettiğini, gençlerin bu şekilde araç kullanmalarının önlenmesini sözlerine ekleyen okurumuz "Polis ekipleri bu tür eski araçlara daha da özen göstermeli. çünkü bu araçlar içindeki gençler hem kendi hayatlarını hem de çevredeki insanların hayatlarını tehlikeye sokuyor" dedi.
Okurumuzun konu ile ilgili olarak yaptığı uyarıyı aynen yayınlıyor ve konuyu ilgililerin bilgisine sunuyoruz.
Eskişehir haberleri, Eskişehir gazeteleri, Eskişehirspor haberleri, Eskişehir asayiş haberleri, Eskişehir siyaset, Eskişehir belediyeleri, Son dakika Eskişehir haberleri, Eskişehir son dakika, Eskişehirspor son dakika