Okurumuz Eskişehir’de normal ekmek fiyatının 2 lira olduğunu söyledi.
Fakat, sade olmayan ekmeklerin fiyatında herhangi bir standart olmadığını söyleyen okurumuz “Kepekli, Tam Buğday, ve benzeri ekmekler belirli bir gramaj üzerinden satılmıyor. Herkes kafasına göre değişik gramajlarda ekmek üretiyor. Üstelik bu ekmeklerin fiyatı da birbirini tutmuyor. Piyasada 6 liraya 8 liraya satılan ekmekler var. Bunların fiyatını kim belirliyor? Nasıl belirliyor” dedi.
Normal ekmeğin dışında üretilen ekmeklere de bir standart getirilmesi gerektiğini söyleyen ve Kepekli ve Tam Buğday ekmeklerinin de belirli gramajlarda üretilmesi gerektiğini ifade eden okurumuz, bu ekmeklerin de fiyatının her yerde aynı olması gerektiğini ifade etti.
Böyle olmayınca herkesin ürettiği ekmeği farklı fiyat üzerinden sattığını sözlerine ekleyen okurumuzun konuya ilişkin olarak söylediklerini aynen aktarıyor ve konuyu ilgililerin bilgisine sunuyoruz.
Eskişehir haberleri, Eskişehir gazeteleri, Eskişehirspor haberleri, Eskişehir asayiş haberleri, Eskişehir siyaset, Eskişehir belediyeleri, Son dakika Eskişehir haberleri, Eskişehir son dakika, Eskişehirspor son dakika