Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Çocukların geleceği daha önemli



Sınav tarihinin öne alınmasına tepki gösteren ve bu yıl sınava girecek oğlu olduğunu söyleyen okurumuz, bu kararın son derece yanlış olduğunu söyledi.
Hükümetin, turizmi düşünerek çocukların sınav tarihini öne aldığını, böylece öğrencilerin geleceğini umursamadığını ortaya koyduğunu söyleyen okurumuz" Sınava girecek oğlum, sınava kadar olan sure zarfında bir çalışma programı hazırlamıştı. Buna göre de sınava çalışıyordu. Tarihin öne alınmasıyla birlikte tüm planları altüst oldu. Bence hükümet salgın dolayısıyla sekteye uğrayan turizm sektörünü canlandırmak için böyle bir karar almak zorunda kaldı. Fakat aldığı bu kararla çocukların geleceğini umursamadığını da ortaya koymuş oldu" dedi.
Sınava girecek çocukların, sınav tarihi öne alınınca tüm programlarını alt üst olduğunu sözlerine ekleyen okurumuzun konuyla ilgili olarak söylediklerini aynen aktarıyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi