Salgın nedeniyle televizyondan birkaç ülkedeki uygulamasını gördüğünü söyleyen okurumuz, Türkiye’de de bazı şehirlerde aynı uygulamayı gördüğünü söyledi.
Dezenfektan tünellerinin yapıldığını ve insanların bu tüneller içinden geçirildiğini söyleyen ve bunun güzel bir uygulama olduğunu dile getiren okurumuz “İnsanlar bir kamu binasına girecekse ya da toplu taşım alanına gidecekse kurulan bu dezenfektan tünellerinin içinden geçiyor. Geçerken püskürtülen ilaçla dezenfekte oluyor ve üzerindeki mikroplar eğer varsa ölüyor” dedi.
Bu cihazların çoğaltılması gerektiğini, normal zamanda bile okulların girişi dahil pek çok kalabalık yerlere konulması gerektiğini söyleyen okurumuzun konuya ilişkin olarak söylediklerini aynen aktarıyoruz.
Eskişehir haberleri, Eskişehir gazeteleri, Eskişehirspor haberleri, Eskişehir asayiş haberleri, Eskişehir siyaset, Eskişehir belediyeleri, Son dakika Eskişehir haberleri, Eskişehir son dakika, Eskişehirspor son dakika