Gazetemize ulaşan bir okurumuz, Uluönder Mahallesi Rauf Orbay Caddesi’nde otobüslerin duraklarda duraklama yapmasına isyan etti.
Rauf Orbay Caddesi’nde otobüs duraklarının olduğunu ve duraklarının bitiminde trafik lambası olduğunu aktaran okurumuz, “Ancak otobüsler duraklarda duraklama yapıyor ve tek gidişli şerit tamamen kapanıyor, arkasında araçlar ışık yeşil yanmasına rağmen hareket edemiyor, önlerinde yolcu alan otobüsler olduğu için otobüsün yanından geçtiğimiz zaman da karşı şeride geçmiş oluyoruz, karşıdan ters tarafından araç gelebiliyor, soldaki yol onlara ait gidişli gelişli olan caddemiz, buna çözüm bulunmasını talep ediyoruz” dedi.
Eskişehir haberleri, Eskişehir gazeteleri, Eskişehirspor haberleri, Eskişehir asayiş haberleri, Eskişehir siyaset, Eskişehir belediyeleri, Son dakika Eskişehir haberleri, Eskişehir son dakika, Eskişehirspor son dakika