EASKF'DEN ÖDÜLLÜ İFTAR

 


Eskişehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun (EASKF) geleneksel hale getirdiği iftar yemeği DSİ yemekhanesinde yapıldı. İftar yemeğinin ardından gruplarında başarılı olmuş ve Eskişehir’i şampiyonalarda temsil etmiş takımlara başarı belgesi takdim edildi.


 


220’ye yakın katılım


Bu yıl 9’uncusu düzenlenen iftar programına  Büyükşehir Belediyesi Spor Daire Başkanı Neşet Arduç, Odunpazarı Spor Dairesi ve TüFAD Şube Başkanı Ahmet Bingöl, Tepebaşı Belediyesi  Spor Daire Başkanı Yunus özkan, TüFAD Genel Başkan Yardımcısı Hüdai Doğu, Spor Taban Birlik Başkanları ve yöneticileri,  kulüp temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.


 


Atam teşekkür etti


Yemeğe katılanlara teşekkür eden EASKF Başkanı Sadri Atam “2018-19 sezonunda bütün liglerimizi hemen hemen bitirdik. Sezonun oynanmasında emeği geçen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüze, belediyelerimize, taban birliklerimize, spor kulüplerimize, antrenörlerimize ve sporcularımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.


 


Yılın Futbolcusu Ahmet Gültekin


Bu sezon  Süper Amatör Küme'de Kırka Boraks forması ile başarılı maçlar oynayan Ahmet Gültekin yılın futbolcusu ödülünü alırken, yılın antrenörleri de Şekerspor'un deneyimli isimleri Osman Esen ve Erol Kaya seçildi.


 


FAİR PLAY öDüLLERİ


Anadolu üniversite ile Şekerspor arasındaki U16 Play-Off maçındaki örnek davranışı ile Anadolu üniversitesi antrenörü Kemal Atalan ile, Lösemi haftası nedeniyle sahaya sosyal mesaj içerikli pankartla çıkan Baransekspor ve Sütlücespor yılın fair play ödülüne alan kulüpler oldu.


 


DESTEK PLAKETİ


Büyükşehir Belediyesi Spor Daire Başkanı Neşet Arduç, Odunpazarı Spor Daire Başkanı  Ahmet Bingöl, Tepebaşı Belediyesi  Spor Daire Başkanı Yunus özkan'a Amatör Spor'a sağladıkları katılardan dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.


 


Başarı Belgeleri Verildi


İftar yemeğinin ardından düzenlenen törenle ile birlikte gruplarında başarılı olmuş ve Eskişehir’i temsil etmiş takımlara başarı belgesi takdim edildi. Süper Amatör Küme Şampiyonu Yunusemrespor, 1. Amatör Küme’de Şampiyon olan Baranselspor, Sağlıkspor, Gençlergücü ve Birlikspor,  2. Amatör Küme Şampiyonu Eğitimspor, İdmangücü, Kaymazspor ve Günyüzüspor,  U19 1. Gençler Ligi şampiyonları DSİ Bentspor ile Sağlıkspor, U19 2. Gençler Ligi'nde şampiyon olan Işıkspor ve Sivrihisarspor, U17 şampiyonu Şekerspor ve Anadolu üniversitesi, U16 ve U15 şampiyonu Şekerspor, U14 ve U15 şampiyonu DSİ  Bentspor bu sezon başarı ödülüne layık görülen ekipler oldu. öte yandan Bu sezon Play-Off Gruplarında şampiyonluğu kıl payı kaçıran ekipler  Orhangazispor, Şekerspor, Bozanspor, Sivrihisarspor,  Altayspor, Beylikovaspor, Seyitgazispor ve Seyitgazi Belediyespor'da başarı belgesi aldılar.


 


çamlıca ve öncüspor’a da Plaket


Bayan Futbol 3. Ligi'nde bu sezon ilimizi temsil eden çamlıcaspor'un yanı sıra 2. Lig'e çıkma şansını kıl payı kaçıran öncüspor  bayan futbol takımları da  başarı belgelerini aldılar.


 


Unutulmadılar


Bu sezon maçların oynanmasında çaba sarf eden saha sorumluların yanı sıra tertip komitesinde görev alan antrenörlerde başarı belgelerini ve plaketlerini alırlarken, Amatör Sporla ilgili yaşananları kitlelere ulaştıran spor muhabirleri de unutulmayarak gecede ödüllendirildiler.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Gazi Özdemir Arşivi