Spor -6- Ferit Alp DOĞAN (90+1)

Spor -6- Ferit Alp DOĞAN (90+1)

EDİZ'İN ARDINDAN

Hafta sonu duygu yüklü bir maç oynayacağız. Atatürk Stadı bir bakıma cenaze evi gibi olacak. Çok zor olacak Ediz'i böyle uğurlamak. Keşke, uzun seneler Eskişehirspor'umuza hizmet etseydi de, jübilesini yapmak kısmet olsaydı. Elden ne gelir, Yüce Rabbim böyle istedi. Biliyorum ki gönlü büyük, vefakâr taraftarımız Ediz'i unutmadığını göstermek için tribünleri dolduracak. Onsuz çıkılacak bu ilk maça özel tüm masrafların sadece taraftarlarca karşılandığı bir kareografinin hazırlandığını duydum. Helal olsun hepsine.
Ülkenin dört bir tarafından taziye mesajları geliyor. Anlaşılıyor ki, bu maç sadece Eskişehir'in değil tüm Türkiye'nin Ediz'in anma gecesi olacak. Futbolcu kardeşlerimiz için de çok zor elbette. Onlar da can dostlarını, arkadaşlarını kaybettiler. Allah hepsine sabır versin. Böyle günlerde fazla söze gerek yok. Tam bir Eskişehirspor fanatiği olan şair arkadaşımız Abdurrahman Arslan, Ediz'in arkasından kaleme almış.
EDİZ'İN ARDINDAN
Kim derdi ki bu acı tekrarlanacak,
Sinan gibi Ediz'de zamansız kopacak,
Allah sevdiğini alırmış erkenden,
Sensiz bu günler nasıl yaşanacak.

Derdime değmeyin hüzünlerdeyim,
Bir yiğidin ardından yas-ı kebirdeyim,
Dağlanmış yüreğim bu nasıl acıdır,
Özlemin içinde, gözyaşı silmekteyim.

Şiirini yayınlamama izin verdiği için duygu adamı Abdurrahman Arslan'a teşekkür ediyorum.
Bu arada geçen hafta yapılan EASKF (Eskişehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu) seçimlerinde mevcut başkan Sadri Atam bir kez daha seçildi. Kendisine ve ekibine başarılar diliyorum. Yeni yönetimde sevgili dostum Özgür Tulun'da görev aldı. Yakından tanıyanlar bilir sevgili Tulun, Eskişehir futbolu için adeta kendini parçalamıştır. Koşturur, çabalar, elindekini, avucundakini futbol için harcamaktan hiç çekinmez. Sayın Atam, ekibine böyle bir ismi katarak çok doğru bir tercih yaptı. Bu arada güzel bir haber daha duyduk. Eskişehirspor yönetiminden kısa bir süre önce istifa eden Mesut Hoşcan'ın süper amatör liğe sponsor olduğunu öğrendik. Sayın Hoşcan, spor camiası içinde olan herkesin çok sevdiği bir isimdi. Bu sevginin boşa olmadığını yaptığı bu jestle gösterdi. Tüm amatörler adına Mesut Hoşcan'a kocaman bir teşekkür...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor -6- Ferit Alp DOĞAN (90+1) Arşivi