Spor -8- Bilge KOSBATUR (Bilgece)

Spor -8- Bilge KOSBATUR (Bilgece)

ESKİ HAMAM ESKİ TAS


Mustafa Denizli ile ilk maçımızı oynadık ama futbolda değişen hiçbir şey yok yine Boffin sayesinde 1 puanı aldık. Kendi sahamızda puanları vermeseydik 1 puana sevinmemiz gerekirdi, şampiyonluğa oynayan takım kendi sahasında 10 puan kaybetmemeli bana göre bütün sıkıntı orta sahada orta sahada bir türlü organize olamıyoruz. Elazığ maçında sağımız solumuz koridora döndü Elazığlı Tom her hücumda aldı gitti bir türlü durduramadık.
Genelde bütün takımlarda hoca değişikliği takıma yeni hava verir bizde ise tam tersi oldu neredeyse eski halimizi arar olduk, bana göre Mustafa Hocanın takımını ve oyun düzenini bu hafta göreceğiz, takımın iyi çalışmadığı açıkça görüldü boş haftayı bizde boş geçirmişiz. Mustafa Hoca tecrübesiyle eksiklikleri tespit etmiştir. Bizim futbolcular ikili mücadelelerde çok zayıf neredeyse rakibin rüzgarından yere düşüyorlar bu ligde başarılı olmak için üst düzey savaşmak lazım, birde 90+3 programında Serdar Hoca söyledi bahar yorgunluğu diye bir şey vardır son yıllarda pek gündeme gelmiyor. Şubat ayında bahar yorgunluğu olmaz, marttan sonra başlar onun için beslenme düzenimizi bu duruma göre ayarlamalıyız. 80’li yıllarda bundan etkilenmeyen tek takım Galatasaray’dı o zaman doktor arkadaşlar araştırdılar ve Galatasaray’ın özel bir beslenme ve vitamin takviyesi yaptıkları ve onun için etkilenmediklerini söylemişlerdi. Mustafa Hoca bu soruna da çare bulacaktır.
Herkes ümarniyespor’un tehlikeli bir takım olduğunu söylüyor, puan cetveline bakarsak 1 maç eksiği ile 29 puanı olduğu görüyoruz. Son dört maçında 2 galibiyet 2 mağlubiyet almış unlardan birinde 5-2 lik Manisa mağlubiyeti yani deplasmanda çok gol yiyebiliyor yendiği takımlar ise Elazığ ve Şanlıurfa.
ümraniye maçını kesin almamız lazım bunu içinde yine bütün yük orta sahaya biniyor. Bence orta sahada Dorukhan ve Ramazan kesin oynamalı müzmin sakat oyuncuları oynatırsak sıkıntıya gireriz, işin kötüsü Erkan cezalı, stoperde Hakan geri döndü yanında Aykut olabilir. Felix’in durumunu bilmiyorum ancak iki bekimizin de dikkatli olması lazım.
Son maçlarda kanatlardan çok sıkıntı yaşıyoruz Kamil Ahmet ve Tarık’ın kalitelerini ortaya koyup daha üst düzeye çıkmaları lazım. Semih unutuldu tabi Semih’e göre bir oyun düzenimiz yok ben Mustafa Hocanın bütün bu sorunları çözeceğine inanıyorum.
Pazar günü inşallah taraftarlarımızın da büyük desteği ile iyi bir sonuç alarak yolumuza devam ederiz. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor -8- Bilge KOSBATUR (Bilgece) Arşivi