Spor -8- Bilge KOSBATUR (Bilgece)

Spor -8- Bilge KOSBATUR (Bilgece)

FİNALLERİN İLK MAÇINI ALDIK

Daha önce de belirtmiştim bundan sonraki maçlarımızın hepsi final niteliğinde maçlar olacak bu maçlardan en çok 3-4 puan kayıpla oynayabilirsek süper lige çıkarız.


Bandırma maçı çok zor bir maçtı ama 3 puanı almayı başardık, ancak Bandırma’ya çok pozisyon verdik, ilk devre Hakan 3 tane % 100 ‘lük pozisyonu kesti. 57 de Boffin süper bir kurtarış yaptı. Hedefe ulaşmak için bu hataları yapmamamız lazım, hücumda kanatlarda bir tek Ofoedu ile tesirli oluyoruz yani tek kanatlı kuş gibiyiz. Futbolda genel kabul görmüş bir deyim vardır golcü egoist olur Ofoedu kendi vursa belki gol olacak ama pası tercih etti ve bir golden olduk.


Semih ise bana göre gol nasıl atılır dersi verdi, 3 oyuncu ve kaleciyi boşa çıkararak süper bir gol attı, ben golcüyüm dedi, geride Hakan yine süper oynadı inşallah böyle devam eder, Dorukhan’nın daha sakin olması lazım bedava kart görmeyeceksin. Bilal Aziz’i sol bekte oynarken göremedik şu anda kapalı kutu gibi, bu hafta Tarık cezalı o bölgede Kaan veya Bilal Aziz olacak şanslarını iyi kullanırlar diye umuyorum.


Adanademirspor ligin en çok berabere kalan takımı 13 beraberlik almışlar, mağlubiyet sayısı ise 6 mağlubiyetle Sivas’la aynı durumdalar. Santrforları Mickael Pote  17 golle gol krallığında 1. Sırada onun için çok dikkatli olmalıyız. Son maçlarında kendi sahalarında ümraniye’den 3 gol yediler, bütün bunları göz önüne alırsak biraz daha hırs ve dikkatle maçı rahat alabiliriz diye düşünüyorum.


Bu arada Pazar günü bir tv kanalında ilginç bir açıklama yapıldı. Olay Ankaragücü ile ilgiliydi. Bazı taraftarlar Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı melih Gökçek ‘in Ankaragücüne yardımcı olmadığını iddia etmişler Tv’ye bağlanan Melih Gökçek ben 57 milyon para buldum daha ne yapayım diye açıklama yaptı. Entresan olan ise 5 milyon TL’yi Belediye Meclisinin kararıyla verdim şimdi ise C.H.P.’li meclis üyeleri yeni bir 5 milyon verilmesi yönünde önerge verdiler dedi. Ben bu işten bir şey anlamadım bizim Belediyelerimiz amatörler hariç böyle bir yardım kanunlara aykırıdır diyorlar. Eğer Gökçek’in açıklamaları doğruysa demek ki bir açık kapı bulmuşlar çünkü yardım Belediye Meclisinden geçmiş, bu olayı Belediyelerimizin bilgilerine sunuyorum.


Her zaman olduğu gibi bugün de taraftarımızın büyük desteği ile maçı kazanacağımıza inanarak ES-ES’ e başarılar diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor -8- Bilge KOSBATUR (Bilgece) Arşivi