Okurumuz, salgın nedeniyle insanların eve kapandığını ve evde elektrik, doğalgaz ve su kullanımının arttığını söyledi.
Gelirin büyük bir bölümünün özellikle salgın sürecinde elektrik, doğalgaz ve su faturalarına gitmeye başladığını zira daha çok sarfiyat olduğunu söyleyen okurumuz “Evde geçen süreler içinde elektrik, doğalgaz ve suyu daha fazla kullanmak durumunda kalıyorsunuz. Normalde faturalar yüzde 50-60 oranında daha fazla geliyor” dedi.
Gelirin sınırlı olduğu bu süreçte bu giderlerin aile bütçelerinde önemli bir gider teşkil etmeye başladığını, hiç olmazsa elektrik, doğalgaz ve su fiyatlarında belli bir indirime gidilmesi gerektiğini sözlerine ekleyen okurumuz, bunun devlet tarafından yapılabileceğini söyledi.
Okurumuzun özellikle elektrik, doğalgaz ve su fiyatlarının süreç boyunca indirilmesine yönelik söylediklerini aynen aktarıyor ve konuyu da ilgililerin bilgisine sunuyoruz.
Eskişehir haberleri, Eskişehir gazeteleri, Eskişehirspor haberleri, Eskişehir asayiş haberleri, Eskişehir siyaset, Eskişehir belediyeleri, Son dakika Eskişehir haberleri, Eskişehir son dakika, Eskişehirspor son dakika