Spor -8- Bilge KOSBATUR (Bilgece)

Spor -8- Bilge KOSBATUR (Bilgece)

FUTBOL OYNAYINCA


Geçen hafta takımımız futbol oynamıyor top oynuyor diye eleştirmiştim. Bu hafta beni mahcup ettiler futbol oynadılar ve sonucu hep beraber gördük, demek ki istenince oluyormuş.
Maça gelince ilk golü Bruno'nun iyi bir vuruşuyla kazandık, golden sonra Mersin üzerimize gelmeye başladı bir topları direkten döndü, penaltı imdadımıza yetişti 2-0 yaptık.
Bu baskı sırasında gol yemedik ama yine yan top, kornerlerde sıkıntımız ortaya çıktı. Bu probleme çare bulmamız gerekiyor, kafaya iyi çıkan bir stoper kesin alınmalı. Hakan canla başla savaşıyor, yalnız arkadan müdahalelerde daha dikkatli olmalı, hakemler beş hamlesinin üçünde faul veriyor. Alpay hoca Türkiye'nin üst düzey stoperlerinden biriydi, Hakan ile bu konuda özel ilgilenmeli ve eksiklerini gidermeli.
Daha önceki maçlarda ceza sahası dışından şut atamıyoruz diyorduk bu maçta ceza sahası dışından şutlarla 3 gol attık, hepsi birbirinden klâs vuruşlardı. Semih'in yokluğunda gol yönünden bir sıkıntı çekmedik, işin güzel tarafı gollerin orta saha oyuncularımız tarafından atılmasıydı, Hüseyin ve Erkan süper goller attılar.
Daha önce de yazdığım gibi bu lig daha çok ilginç sonuçlara gebe bir lig, onun için hiç gevşemeden devam etmeliyiz, eski maçlarda şöyle olsaydı böyle olsaydı demenin hiçbir faydası olmaz o maçlar oynandı bitti.
İnşallah kalan maçları da Mersin maçında oynadığımız futbolu tekrarlayarak 9 puanı alarak devam ederiz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor -8- Bilge KOSBATUR (Bilgece) Arşivi