Spor -8- Bilge KOSBATUR (Bilgece)

Spor -8- Bilge KOSBATUR (Bilgece)

HATALARDAN DERS ÇIKARMIYORUZ

 


Balıkesir maçını da galibiyetle kapatmasını bildik ama 3-0’dan sonra yüreklerimiz ağzımıza geldi.


Maçta 61. Dakikada 3-0 öne geçtik Balıkesir’de kaderine razı olmuş daha fazla gol yemeyeyim havasında oynuyordu ancak 3-0‘dan sonra durduk, bu arada Balıkesir 2 tane yüzde yüz gol kaçırdı buda onları cesaretlendirdi.


Biz ise Hasan Hüseyin’i oyundan alıp Semih’i oyuna soktuk Bruno’yu orta sahaya çektik ama bu değişiklik Balıkesir’in işine yaradı. Kaan’nın yerine giren Bilal Aziz’de aksayınca pozisyon vermeye başladık, bu arada 2 tane gol yedik Allahtan maç böyle bitti de rahat bir nefes aflık.


Aynı sıkıntıları Manisa ve ümraniye maçlarında da başımıza geldi, ama bu sıkıntıya hala bir çare bulamadık. Tamam 3-‘lık bir durum rahatlama verir ama 30 dakika daha olduğunu unutmamamız lazım.


Bana göre oyuncu değişiklikleriyle oyunu sıkıntıya soktuk, Semih’in oynamasını bütün taraftar ister ama maç 3-0 gole ihtiyacımız yok oyun 0-0 olsa semih o zaman lazım, ayrıca Ramazan kart görmeye müsait bir oyuncu o da devam etti ve 90+3’de 2. Sarı karttan oyun dışı kaldı, her halde teknik kadro heyecandan kartı unuttu, biz tribünde heyecanlıyız ama kulübenin sakin olması lazım.


İlk devrede rakiplerimize çok pozisyon verdik, şampiyonluğa oynayan takım bu kadar çok pozisyon vermemeli Allahtan gol atmada sıkıntımız yok dolayısıyla lideriz, ikinci devrede 2 maç oynadık yine aynı sıkıntılar devam ediyor nerede hata yapıyoruz teknik kadronun bu sıkıntıya bir çare bulması lazım.


Bu hafta da Şanlıurfa ile oynayacağız, Şanlıurfa son maçlarda toparlandı, zor maç olacak en az gol yiyen takımlardan biri 18 maçta 16 gol yemişler 17 gol atmışlar gol ortalaması 1.05 bizim ise 1.94 bu istatistiğe göre sıkıntılı bir maç olabilir zira rakip az gol yiyor.


Bizim avantajımız sakatların düzelmesi geri dörtlümüz Akamiko’nu katılmasıyla daha da rahatladı. Sıkıntımız orta sahada Ramazan yok onu eksikliğini Dorukhan ile kapatabiliriz ama bütün yük orta sahada eğer orta sahada iyi mücadele edersek maç lehimize biter, birde geriden çıkarken çok vıdı-vıdı yapıyoruz daha çabuk çıkmamız lazım deplasmanda Ofoedu ve Murat çabuk çıktığımızda iyi işler yapabilirler.


Sonuç olarak zor bir maç oynayacağız inşallah galibiyetle döneriz.


 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor -8- Bilge KOSBATUR (Bilgece) Arşivi