Spor -8- Bilge KOSBATUR (Bilgece)

Spor -8- Bilge KOSBATUR (Bilgece)

IŞIK VAR


ümraniyespor ile berabere kalarak 2 puan kaybettik ama takım futbol olarak ümit verdi.
ümraniyespor’a Aykut’un kaptırdığı top dışında ve ilk devrede de bir pozisyon dışında pozisyon vermedik, bu da ilerideki maçlar için iyi bir sinyaldi. Demek ki orta ikilide Hakan – Aykut oynayınca fazla sıkıntı olmuyor, tamam Aykut bir hata yaptı onun dışında iyi maç çıkardı Hakan zaten iyi oynuyor, bu ikili devamlı oynasaydı fazla sıkıntı olmazdı gibi gözüküyor.
Erkan’ın yokluğu hücum gücümüzde bir eksiklik yaratsa da dört topumuz direkten döndü.
22 haftadır ilk defa korner ve yan toplardan pozisyon bulduk ama direğe takıldık bu da şansızlığımız. Meye boş kaleye biraz daha dikkatli vursa olay bitmişti, ben maçtaydım Meye’nin penaltı pozisyonunu televizyondan seyreden arkadaşlar aradı adam resmen tekme attı kesin penaltıydı dediler. Ama yine hakem vermedi bu pozisyonu hakem nasıl görmüyor anlaşılır gibi değil pozisyon karambol falan değil ikili mücadele yani pozisyonu kapatan başka oyuncu yok.
Duran topların hepsini Bilal Aziz kullandı ve bu toplarla tehlike yarattık ama rakip pek hücumda gözükmediği için Bilal Aziz’in savunma yönünü de pek göremedik. Kamil Ahmet sağdan iyi bindirmeler yaptı ancak o ileri çıkınca arkası boş kalmamalı, Hürriyet son on dakika coştu devamlı ileri hamle yaptı ama sonuç alamadık, Erkan’ın katılmasıyla hücum gücümüz çok artacaktır. Boluspor çok gol yiyen bir takım gol atmada bir sıkıntımız olmaz diye düşünüyorum iyi oynayan bir orta saha ile maçı rahat kazanırız, ancak Boluspor’un forveti Poepon 13 gol atmış bir oyuncu ona dikkat etmemiz lazım.
ümraniyespor maçında iyi futbola gidiş yönünde iyi sinyaller vardı, inşallah devamını getiririz. Daha 12 maç var buda 36 puan demek bütün maçları alırsak 73 puan yapar, geçen yıl birinci 65 puanla ikinci 62 puanla süper lige çıkmıştı onun için moralimizi bozmayalım ele ele vererek taraftarımızın da büyük desteği ile mutlu sona erişeceğimize inanıyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor -8- Bilge KOSBATUR (Bilgece) Arşivi