Spor -8- Bilge KOSBATUR (Bilgece)

Spor -8- Bilge KOSBATUR (Bilgece)

İSİMMİ TAKIM OYUNUMU

Takımımızın bütün futbolcuları süper ligde oynamış bazıları ise yıldız seviyesine çıkmış oyuncular, ancak 15 maçtır oynanan futboldan hiç kimse tat almıyor, bir türlü takım oyununu toparlayamadık.
Son Denizli maçı ise tam bir hüsran oldu, tamam şansımız yoktu birçok pozisyona girdik ama gol atmayı beceremedik bunlar futbolda olan şeyler.
Denizlispor bizim maçtan önce 15 puanı olan bir takım ayrıca 3 puanı silinmiş yani sıkıntılı bir takım yeni hoca değiştirmişler ancak belli bir oyun düzenine sahip oldukları bizim maçta ortaya çıktı.
Denizlispor bize gelene kadar deplasmanda Sivas, Ş.Urfa'yı, Elazığ'ı yenmişler yani deplasmanda başarılı bir çizgi yakalamışlar bizimde buna karşı bir oyun planımızın olması gerekirdi. Bana göre Semih'in 42. dakika da oyundan alınması yanlıştı, sanki 2-0'ın sorumlusu Semih gibi algılandı, oyunu rakip ceza sahasına yıktığımızda Semih'ten iyi golcümüz yok, ama Semih sahada yok.
Ben devamlı 2 bekimizin arkalarının boş kaldığını söylüyorum bu maçta da aynı sıkıntıyı yaşadık, 2 golde solumuzdan geldi Uğur kapattı ama yeterli olmadı.
Bütün sıkıntımız orta sahadaydı Hürriyet yine 2 stoperin arasında oynayınca orta sahamız bomboş kaldı adamlar orta sahayı antrenman yapar gibi kullandılar diğer orta saha oyuncularımızda bir varlık gösteremediler yine Erkan takımı hücuma çıkarmaya uğraştı ama yardım alamadı. Bizim ileride ki 2 oyuncumuz bekleri kovalamazsa yine aynı sıkıntıları yaşamaya devam ederiz, orta sahamız savaşan top kapan oyunculardan oluşmalı, Ramazan yoksa yerinde Dorukhan olmalıydı zira oda koşan savaşan bir oyuncu. Bu arada H.Hüseyin'e de bir nasihatim olacak daha işin başındasın oyundan alınınca yaptığı hareketler hiç hoş değil topunu oynamaya bak.
Bu hafta deplasmandayız geride sıkıntı oluştu, Hakan ve Kamil Ahmet cezalı, inşallah Akaminko'da arıza yoktur, çünkü başka stoperimiz yok, sağda Tarık solda Kağan'la veya Aziz ile oynayabiliriz. Gaziantep B.Ş.B. 18 gol atıp 21 gol yiyen bir takım yani 1,2 gol ortalaması ile oynuyor, onun için çok dikkatli oynamamız lazım.
Başımıza gelen kazadan sonra inşallah Gaziantep B.Ş.B.'yi yenip ikinci devreye rahat gireriz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor -8- Bilge KOSBATUR (Bilgece) Arşivi