Spor -8- Bilge KOSBATUR (Bilgece)

Spor -8- Bilge KOSBATUR (Bilgece)

İŞİN SONUNA GELDİK

32 maçlık maratonun sonunda son 2 maçımız kaldı, eğer son 3 maçımızı alabilseydik şimdi süper ligdeydik ama olmadı bu aşamada şöyle olsaydı böyle olsaydı demenin bir anlamı yok çıkıp futbolumuzu oynayacağız ve diğer sonuçları bekleyeceğiz.
Bu ligde hangi takımın ne sonuçlar alacağı belli değil umulmadık sonuçlar alınıyor şu anda kaybedilmiş bir şey yok en kötü ihtimal play-off bizden sonra 5 takım daha play-off’a kalmayı hesaplıyor inşallah play-off’a kalmadan süper lige çıkarız.
Bu 5 takımdan hangisi play-off’a kalsa içeride ve dışarıda yenecek güçteyiz yeter ki ümitsizliğe ve moral bozukluğuna kapılmayalım.
Bana göre yapılacak en önemli iş futbolcularımızı öyle yada böyle süper lige çıkacağımıza inandırmak ve el ele vermek, taraftar sezon başından beri destek için elinden gelenin fazlasını yaptı ve yapacak futbolcularımızın da taraftarın ve hocamızın bu inançlarını görüp daha özverili olmaları lazım, bedavadan kart görmemeliyiz, oyuna çok iyi konsantre olmalıyız aleyhimize olan faullerde hakeme dert yanmadan topa ve rakip oyunculara bakmalıyız, bir anlık dalgınlık gol yememize sebep oluyor.
G.Antep B.Ş.B. Spor’un durumu malum 33 puanla sondan üçüncü bize karşı ölüm kalım maçı oynayacaklar onun için çok dikkatli oynamalıyız, son maçları içeride Giresunspor’la o maçları da zor.
Bizim maçı almak için sakin ve sabırlı olmamız lazım özellikle saha içinde olabilecek tahriklere kapılmadan kendi futbolumuzu oynamalıyız.
Artık işin sonuna geldik bundan sonra bütün iş futbolcu kardeşlerimize düşüyor onlarda durumun ciddiyetini ve dönüşü olmayan bir yolda olduğumuzun biliciyle varlarını yoklarını ortaya koyarak taraftarın yüzünü güldüreceğine inanıyorum.

Bu düşüncelerle ES-ES’imize başarılar diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor -8- Bilge KOSBATUR (Bilgece) Arşivi