Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Kafamız karışıyor...

 


Okurumuz salgın süresi boyunca aşının bulunmasının beklenildiğini, aşıların ortaya çıkmasıyla birlikte insanların da kafalarının karıştığını söyledi.


Aşı konusunda çok fazla bilgi kirliliği bulunduğunu söyleyen ve bir kesimin aşı vurduracağını, bir kesimin ise kesinlikle vurdurmayacağını ileri sürdüğünü ifade eden okurumuz “Bizim de ister istemez kafamız karışıyor. Bazı bilim adamları aşının kesinlikle yaptırılmasından yana olduğunu, tek tük de olsa bazı bilim adamlarının ise aşıya karşı temkinli konuştuğunu görünce kafa karışıklığımız daha da artıyor” dedi.


Bu konunun televizyonlarda ama sadece yetkili bilim insanları tarafından konuşulup tartışılması gerektiğini söyleyen ve insanların kafalarındaki soru işaretlerinin tam anlamıyla giderilmesi gerektiğinin altını çizen okurumuz, bunun çok önemli olduğunu dile getirdi.


Belirli bir nüfus aşılanmadan virüsün ortadan kalkma ihtimalinin de olmadığını hatırlatan okurumuzun aşı ile ilgili insanların daha çok bilgilendirilmesine yönelik söylediklerini aynen aktarıyor ve konuyu ilgililerin bilgisine sunuyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi