Gazetemizi Ertuğrulgazi Mahallesi’nden arayan yaşlı bir vatandaşımız şikayetini şöyle dile getirdi.: “Tepebaşı Belediyesi’nin, Ertuğrulgazi Mahallesi’nde projesini gerçekleştirmiş olduğu yaya üst geçiti asansör sistemi için tekrar tekrar teşekkürü borç bilirim.Bu hizmetten öncelikli olarak engelli, yaşlı ve bebekli aileler faydalanıyor.
Lakin bazı vatandaşlarımızın bu asansörde bisiklet vs. gibi şeyler taşıdıklarına şahit oldum. Uyarılarımıza rağmen bencil davranışlar takınıp yapacaklarını yapıyorlar. Dolayısıyla bu da asansörün bozulmasına sebep oluyor. İsterim ki bu hizmetten faydalanan tüm vatandaşlarımızın bu konuda daha hassas olmalarıdır. Teşekkürler.”
Eskişehir haberleri, Eskişehir gazeteleri, Eskişehirspor haberleri, Eskişehir asayiş haberleri, Eskişehir siyaset, Eskişehir belediyeleri, Son dakika Eskişehir haberleri, Eskişehir son dakika, Eskişehirspor son dakika