Spor -8- Bilge KOSBATUR (Bilgece)

Spor -8- Bilge KOSBATUR (Bilgece)

MERHABA..


Sevgili Eskişehirliler ve Eskişehirsporlular; ilk yazımda hepinize selamlarımı ve saygılarımı sunuyorum.
Ben Eskişehirspor' un 36 yıllık üyesiyim. Bu sürenin yaklaşık 20 yılı yönetimlerde geçti. Bu sürede sevindiğimiz günlerde oldu üzüldüğümüz günlerde, ama en büyük sıkıntımız maddi konular oldu bu sıkıntıya hala bir çare bulamadık.
Eskişehir spor kamuoyunda oluşan kanaat bu sorunların Alt Yapıdan oyuncu yetiştirilmesi yoluyla çözülebileceği şeklindedir. Ben de aynı görüşteyim. Ancak Alt Yapının Eskişehirspor yönetiminden ayrı bir yapı tarafından yönetilmesi gerektiğini düşünüyorum, zira Alt Yapı devamlı olarak yönetimlere sıkıntı yaratmaktadır, bunu önlemek için Alt Yapı idari ve teknik açılardan yönetimden bağımsız özerk bir hale getirilmelidir, bunu temin içinde geniş kapsamlı bir toplantı yapılarak konunun tartışılmasında fayda vardır.
Eskişehirspor'umuza gelince şu anda 9 maç oynanmıştır. Ancak puan olarak hakemler sayesinde hakkımız olan yerler de değiliz. Takımda oyun düzeni konusunda sıkıntılar olduğu herkes tarafından dile getirilmektedir bu sorunu teknik kadronu çözmesi gerekmektedir.
Önümüzde 25 maç var, bu da 75 puan yapar geçen yıl Adanaspor 65 puanla şampiyon olarak Karabükspor ise 62 puanla ikinci olarak Süper Lige yükselmişlerdir. Alanyaspor ise 61 puanla play of tan süper lige yükselmiştir, dolayısıyla henüz kaybolmuş bir şey yoktur.
Bu aşamada yapılacak şey Eskişehirspor için el ele verip kenetlenmektir. Kısır çekişmelerle dedikodularla ancak Eskişehirspor'a zarar veririz, başkanlar ve yönetimler gelir gider ama Eskişehirspor her zaman var olacaktır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor -8- Bilge KOSBATUR (Bilgece) Arşivi