Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Okullar tatil edilmeli...

 

 


Okurumuz, ilkokula giden iki tane çocuğu olduğunu söyledi.


Koronavirüs ve yol açtığı hastalığın kendisini bir hayli korkuttuğunu ve çocuklarını her sabah okula gönderirken büyük bir endişe duyduğunu söyleyen okurumuz “çocuklarımın çantalarına kişisel bakımları için her şeyi koyuyorum. Bir de sık sık ne yapması gerektiğini uzun uzadıya anlatıyorum. Ama neticede bunlar çocuk. Oyuna dalıyorlar ve unutuyorlar yapmaları gerekenleri. öte yandan okulda çocukların bir tanesi bile hastalansa tümüne bulaşıyor. Böylece öğretmen dahil bütün sınıf hasta oluyor. Büyük bir korku yaşıyorum” diyor.


Böyle bir süreçte çocuklarının derslerden kalmasını da istemediğini ve okula mecbur gönderdiğini sözlerine ekleyen okurumuz “Okullar niçin tatil edilmiyor bilemiyorum. Herhalde devlet büyüklerinin bir bildiği var. Ancak bu süreçte çocuklara bu hastalık bulaşırsa hiç önü alınamaz. Birçok toplantı ve organizasyon iptal ediliyor. İnsanların kalabalık yerlere girmeleri yasaklanıyor. Ama gelin görün ki okullarda hala tatil meselesi gündeme gelmiyor” dedi.


Okulların hiç olmazsa Nisan ayının başında yapılacak tatile kadar tatil edilmesi gerektiğini sözlerine ekleyen okurumuzun konuya ilişkin olarak söylediklerini aynen aktarıyoruz…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi