Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Olağan üstü cezalar verilmeli.

 


Okurumuz olan üstü bir salgın süreci yaşadığımızı belirterek,bu hassas süreçte bazı kötü niyetli insanların Bu süreci fırsat bilerek diğer insanları dolandırdığını söyledi.


Hassas süreçten istifade eden kötü niyetli insanların gerek telefonla kendisini devlet görevlisi olarak tanıtıp insanları dolandırdığını yine bazı kötü niyetli insanların daha sattıkları malı sürecin hassasiyetinden yararlanarak yüksek tuttuğunu söyledi. Bunun yanı sıra çeşitli kuralları ihlal ederek haksız kazanç elde eden insanların böyle yapmak suretiyle diğer insanları mağdur ettiğini de sözlerine ekleyen okurumuz “sürecin hassas olmasını fırsat bilerek başkalarının dolandıran ve mağdur eden bu insanları olağanüstü cezalar verilmesinden yanayım. Bu durumu savaş sırasında ülkesine ve vatandaşlarına ihanet edenlerle bir tutuyorum. O yüzden bu süreç içersinde acil kanunlar değiştirilerek özellikle insanları dolandıran ya da haksız kazanç elde edenlerin olağan üstü cezalara çarptırılmasını istiyorum”dedi.


Bu tür insanların ufak hapis ya da para cezalarıyla kurtulmaması gerektiğini de sözlerine ekleyen okurumuzun bu süreçte dolandırıcılık yapanların ağır cezaya çarptırılmasına yönelik anlattıklarını aynen köşemize alıyor ve konuyu ilgilenenlerin bilgisine sunuyoruz.


 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi