Spor -8- Bilge KOSBATUR (Bilgece)

Spor -8- Bilge KOSBATUR (Bilgece)

ORTA SAHA ORTA SAHA

Son iki maçımızda 10 gol atmayı başardık 1 tane gol yedik, ben daha öncede yazmıştım bizim orta sahamız savunmaya yardımcı olup pas yaparak oynadığı zaman yenemeyeceğimiz takım yok görüşündeydim son iki maçta bu görüşüm doğrulandı ve iki maçta da başarılı olduk. Sivas maçında John Boye 60 metre top sürdü karşısına kimse çıkmadı ve golü yedik Sivaslılar ceza sahamız önünde 8 pas yaparak 2. golü attılar. Aynı hataları Mersin ve Samsun maçlarında yapmadığımız için farklı galibiyetler aldık.


Takımımız böyle oynadığı müddetçe her takımı her yerde yeneceğimize inanıyorum.


Geri dörtlümüz Akaminko’nun iyi oynaması ile daha güçlü bir hale geldi Akaminko iyi oynadığı zaman bana göre bu ligin en iyi stoperlerinden biri. Hakan’a maşallah nazar değmesin, Kamil Ahmet’ de,  Tarık’ da iyi oynuyorlar, ama en ilginci Meye ilk golü attığında yanımdaki arkadaşlara bu Meye topa vurmayı da biliyormuş diye espri yapmıştım, meye çok koşuyor oynadığı kanatta rakibin pas yapmasına izin vermiyor iyi savaşıyor inşallah kalan 3 maçta da bu oyunu devam ettirir. Ramazan’da hücuma iyi katkı yapıyor Mersin ve Samsun maçlarında pozisyonları zorlayarak 2 gol attırdı.


Denizlispor kendi sahasında iyi sonuç alamıyor, dışarıda daha başarılı bir takım görüntüsünde, Manisa, Sivas, ümraniye, Adanademir, Şanlıurfa, Giresun kendi sahasında Denizlispor’u yenmiş takımlar. Bizim takımımız bu takımlardan daha kaliteli olduğu için kesin galip geleceğimiz bir maç olur diye düşünüyorum, şu anda her şey bizden yana hiçbir şekilde gevşememeliyiz, bu mevsimde Denizli baya bir sıcak olur Allah’tan maç 18.30’da.


Taraftarımızın da büyük desteğiyle bu maçtan da 3 puan alacağımıza inanarak ES-ES’ imize başarılar diliyorum.


 


 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor -8- Bilge KOSBATUR (Bilgece) Arşivi