Gazetemize telefonla ulaşan bir okurumuz Arifiye Mahallesi'nde ki Postane Sokak için şikayetini dile getirdi.
Bu sokağın sabah 9 ila akşam 22 saatleri arasında kilitlenerek trafiğe kapatılması gerektiğini, zira bu yönde alınmış bir karar bulunduğunu anlatan okurumuz ancak bu kurala hiç riayet edilmediğini söylüyor.
Kilitlenmesi gereken sokak açık kalınca pek çok aracın bu sokağa park ettiğini, zaten dar olan bölgeden geçecek yerin kalmadığını anlatan okurumuz; "Zabıtaya kaç kere söyledik. Sokağı kilitlemelerini istedik ama bizi dinleyen olmadı. Bir de sokağın bir iki esnafta anahtarı var. Sokağın kilidini açıyorlar bir daha da kapatmıyorlar. Her gün bu park eden araçların arasından geçmek ve bu görüntüler altında yaşamak zorunda mıyız?" diye konuşuyor.
Eskişehir haberleri, Eskişehir gazeteleri, Eskişehirspor haberleri, Eskişehir asayiş haberleri, Eskişehir siyaset, Eskişehir belediyeleri, Son dakika Eskişehir haberleri, Eskişehir son dakika, Eskişehirspor son dakika