Spor -8- Bilge KOSBATUR (Bilgece)

Spor -8- Bilge KOSBATUR (Bilgece)

ŞANSIMIZ HALA SÜRÜYOR

Adanademirspor maçında kötü bir sonuç aldık Allah’tan rakiplerde puan kaybedince fazla bir sıkıntı olmadı.


Adanademirspor maçında eksikliğimizin orta sahanın savunmaya yardımcı olmadığı ortaya çıktı, adamlar 2-3 kişiyle gelip 4 gol attılar, orta sahayı bom boş bıraktığımız için rahat rahat pas yaptılar, maçtan önce Pote’ye dikkat edelim demiştim Pote 3 gol attığına göre demek ki hiçbir tedbir alamamışız.


Bana göre sahamızda kaybettiğimiz 3 maçta da orta sahamızın savunma yönünün eksik olduğu görüldü. Bundan sonra ki maçlarda orta sahamızın daha agresif olması ve orta sahanın mümkün olduğu kadar az kişisel hata yapması lazım.


Geçmiş maçlar geride kaldı oynadı bitti şöyle olsaydı böyle olsaydı demenin hiçbir faydası olmaz, o maçlarda ki hatalarımızı görüp düzeltmemiz lazım.


Y. Malatya maçına gelirsek zor maç olacak ama ES-ES bu maçlarda daha iyi oynuyor, gol sıkıntımız yok ama kendi sahamızda yenildiğimiz 3 maçta yediğimiz gol sayısı 12 bu da hem puan hem averajımızı olumsuz yönde etkiledi.


Biz üst tarafta 5 mağlubiyetle en az yenilen takımız, bunun ilginç yanı ise 3 yenilginin içeride olması, demek ki dışarıda 2 yenilgiyle başarılı gözüküyoruz, ilk 6 içinde en çok berabere kalan takım 9 maçla biziz.


Y. Malatya 41 gol atmış bu gollerin 12 tanesini Dialiba 9 tanesini ise Eren Tozlu atmış bu oyunculara özel dikkat göstermemiz lazım.


Bizim bu maçta orta sahada çok savaşacak bir kadro ile çıkmamız lazım. İki bekimiz hücuma çok çıkıyorlar bu güzel bir şey ama arkalarının boş kalmaması lazım.


Bizim Süper Lige çıkmamız için bütün maçlarımızı almamız lazım, kendi sahamızda Adanademirspor’a yenilerek hesapları biraz bozduk ama şansımız hala sürüyor.


Bundan sonra herkes el ele vermeli ve başarıyı yakalamalıyız. Bu başarı içinse en büyük görev ve sorumluluk futbolcularımıza düşüyor, onlarında başarı için ellerinden geleni yapacaklarına inanıyorum.


Y. Malatya maçı zor gözükmekle birlikte seyircimizin de desteğiyle 3 puan alarak yolumuza devam edeceğimizi umuyor ve ES-ES’ imize başarılar diliyorum. 


 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor -8- Bilge KOSBATUR (Bilgece) Arşivi