Okurumuz, sokağa çıkma yasağı öncesindeki Cuma günü bir süpermarkete alışveriş yapmak için gittiğini söyledi.
Marketin içinin adeta ana-baba günü gibi kalabalık olduğunu söyleyen okurumuz, bu duruma bir hayli şaşırdığını da söylemeden edemedi.
Halbuki marketten alanına oranla içeride belli sayıda müşteri bulunması gerektiğini söyleyen okurumuz 2Böyle bir sınırlama niçin getirilmez bilemiyorum. Sanki bir süre önce böyle bir sınırlama uygulanıyor diye aklımda kalmış. Durumu görünce bir hayli endişelendim” dedi.
İstanbul’da koskoca İstiklal caddesine bile sayıyla insan aldıklarını söyleyen ama aynı şeyi kapalı alanı olan marketlerde uygulamadıklarını ifade eden okurumuzun, işyerlerine de sayı ile sınırlı insan alınmasına ilişkin söylediklerini aynen köşemize alıyor, konuyu da ilgililerin bilgisine sunuyoruz.
Eskişehir haberleri, Eskişehir gazeteleri, Eskişehirspor haberleri, Eskişehir asayiş haberleri, Eskişehir siyaset, Eskişehir belediyeleri, Son dakika Eskişehir haberleri, Eskişehir son dakika, Eskişehirspor son dakika