Spor -6- Ferit Alp DOĞAN (90+1)

Spor -6- Ferit Alp DOĞAN (90+1)

SEZONA İYİ BAŞLAYALIM

Önce gönülden teşekkürler. Bu teşekkür yıllar sonra Avrupa Kupalarına katılmamızda emeği geçen herkese. İlk önce Halil Başkan ve Yönetim Kuruluna, Ersun Hoca ve ekibine, kulüp çalışanlarımıza ve de tüm futbolcularımıza. Sonra geçen sezon aramızda olup şimdi başka takımlara giden Serdar'a, Volkan'a, Nadareviç'e, Koray'a, Bülent Ertuğrul'a, İvesa'ya ve adamım Skibbe'ye de teşekkürler. Yerel basına, süper lig'e çıkarken başımızda olan Nebi Hatipoğlu'na, o zamanki vali babamız Kadir Çalışıcı'ya, eski yöneticilerimiz Mesut Hoşcan ve arkadaşlarına, şehrimizin gururu Mithat Körler'e, dostum Mustafa Akgören'e, rahmetle andığımız Salim Kartal'a, destek veren vermeyen herkese, hatta sadece Avrupa turlarında gördüğümüz şehrimizin bürokratlarına da teşekkür ederim. Ve taraftarımıza... Doğuştan Avrupa'lı olduğunu gösteren, misafirperliği ile gönülleri fetheden taraftarımız için ne yazsak az. Bu kısa Avrupa maceramızda en çok alkışı onlar haketti. İyi ki varlar.
Elendik ama tadı damağımızda kaldı. Artık her sene Avrupa Kupaları'nın yolunu gözler olacağız. O yüzden hem Halil Başkan'ın, hemde Ersun Hoca'nın işi zor. Bu saatten sonra ligde sıradan ve hedefsiz bir takımı olmayı kimse istemez. Beklenti yükseldi, gözümüz hep yukarlarda olacak. Ama bu ön eleme maçları gösterdi ki hala eksiklerimiz çok. Naçizane tavsiyem transfer sezonu bitmeden kadronun takviye edilmesi gerektiğidir. İstekliyiz, iyi mücadele ediyoruz ama bal yapmayan arı gibiyiz. Gol pozisyonu bulmakta çok zorlanıyoruz. Paslarımız isabetli değil, ayağımızdaki topları çok kolay kaybediyoruz. Sonra bu topları kazanmak için tekrar koştur, tekrar mücadele et. Bu da enerjimizi doğru harcamamamıza neden oluyor. Bir dikkat çekici husus da, bizde oyunun kaderini değiştirecek bir oyuncu yok. Eğer süper ligde zirve yarışı içinde olmak istiyorsak, seneye bir daha Avrupa Kupalarına katılmak istiyorsak, paraya kıyıp en azından bir tane yıldız futbolcu almak gerekiyor. Aksi halde onca transfer yapıp, içlerinden takıma pozitif katkı yapan bir tane futbolcu çıkmazsa hakikaten hem yazık, hemde çok ayıp olur.
Ve nihayet lig başlıyor. Cuma akşamı ligin yeni takımı Akhisar ile karşılaşacağız. İlk maçlar hep zorlu olmuştur. Bu yüzden aman dikkat diyorum. Tüm Eskişehirspor camiasının Ramazan Bayramını şimdiden kutlarken, futbolcularımıza da kazadan, beladan, sakatlıklardan uzak başarılı bir sezon dilerim.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor -6- Ferit Alp DOĞAN (90+1) Arşivi