Okurumuz normalleşme adımları kapsamında pek çok sınırlamanın kaldırıldığını söyledi.
Bunlardan birinin de şehirlerarası ve şehir içi ulaşımda koltuk mesafelerinin kaldırılmış olmasını söyleyen okurumuz, bunun çok saçma bir uygulama olduğunu ifade etti.
Koltuk mesafelerinin ya da bir koltuk boşluk uygulamasının hiç olmazsa bir süre daha uygulanması gerektiğini söyleyen okurumuz" Toplu taşım araçları belirli oranda yolcu alıyor ve o sayının dışında yolcu almıyordu. Şimdi eskiden olduğu gibi ne kadar koltuk varsa o kadar yolcu alacaklar. Böyle olunca da insanlar birbiri ile omuz omuza, sosyal mesafe dinlemeden dakikalarca, şehirlerarası yolculukta ise saatlerce yolculuk edecekler" dedi.
Bu durumun virüs yayılma oranını etkileyeceğini, vaka sayılarını da arttıracağını sözlerine ekleyen okurumuz, bu yanlış karardan biran önce dönülmesini istedi.
Okurumuzun konu ile ilgili olarak söylediklerini aynen aktarıyoruz.
Eskişehir haberleri, Eskişehir gazeteleri, Eskişehirspor haberleri, Eskişehir asayiş haberleri, Eskişehir siyaset, Eskişehir belediyeleri, Son dakika Eskişehir haberleri, Eskişehir son dakika, Eskişehirspor son dakika