Spor -8- Bilge KOSBATUR (Bilgece)

Spor -8- Bilge KOSBATUR (Bilgece)

SONUÇ İYİ AMA HATALARA DEVAM


Bizim play-off da başarılı olabilmemiz için çok yüksek motivasyon ve konsantrasyon ile oynamamız gerektiğini yazmıştım, bizim gol atmada sorunumuz yok ancak çok basit goller yiyoruz. Ben 35 senede yerli yabancı 15 hoca gördüm. Bu hocaların hepsi de savunma oyuncusunun topa ilk hamleyi yapması gerektiğini söylerdi. Ama maalesef bizim savunma oyuncularımız Hakan hariç bu hamleyi yapamıyorlar. Ben devamlı yazıyorum orta sahamız iyi oynarsa bizi kimse yenemez, birde beklerimizin arkası devamlı boş kalıyor diyordum son maçta da 2 gol de soldan geldi Tarık iyi hücuma çıkıyor ancak arkası boş kalıyor rakip takımda bunu kullanıyor. Gollerde biz savunmada daha fazlaydık ama topa müdahale edemedik.
Ben daha önceki yazımda eğer Uğur oynayacaksa eski usul liberolu oynayalım diye espri yapıştım. Ancak Giresun maçından sonra liberolu oyun sistemi günün konusu oldu, ama bu oyun düzeninde başarılı olamadık ve 3 gol yedik yinede sonuç başarılı.
Gelelim Eskişehir’de ki rövanş maçına, bence çok sakin olmalıyız ve rakibe gol şansı vermemeliyiz rakibe galibiyet gerektiği için bana göre açık oynayacaktır buda bizim gol atmamızı kolaylaştırır.
önümüzde iki maç var, bütün futbolcularımızın bu maçlarda özveriyle ve dikkatli oynamaları lazım. Kesinlikle ceza sahası civarında al gülüm ver gülüm yapmamalıyız kaptırılan top büyük tehlike yaratıyor, Giresun maçının son dakikalarında böyle bir hata yaptık Allahtan Volkan topu auta attı da yenilmekten kurtulduk
Pazartesi günkü rövanş maçında böyle basit hatalar yapmayarak finale yükseleceğimiz inancıyla ES-ES’imize başarılar diliyorum. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor -8- Bilge KOSBATUR (Bilgece) Arşivi